Hjem

Årets ildsjæl 2017 PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Søndag, 21. maj 2017 18:06

Ved Danmarks Kaninavlerforenings 122. repræsentantskabsmøde i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter lørdag d. 20 maj fik Lene Bjerg Rosendahl fra Skjern-Tarm Kaninavlerforening overrakt foreningens pris for Årets Ildsjæl. Prisen hædrer dem, der har gjort noget helt særligt med igangsættende af nye projekter og tiltag – rigtige ildsjæle.

At Lene er en ildsjæl, er ikke noget nyt. Hun blev indmeldt i Horsens og Omegns Kaninavlerforening i 1999, 13 år gammel, med en stor lyst til kaninhop. 3 år efter var hun kaninhopdommer og har fungeret som sådan lige siden. Ildsjælen vidste sig dog rigtig for alvor, da Skjern-Tarm manglede en kandidat til bestyrelsen. Så skiftede Lene da bare forening. Hun havde nemlig allerede planer om at flytte til Vestjylland, når hun var færdig med sin uddannelse og her ville hun starte kaninhop op, et af de steder, det endnu ikke var så udbredt.

- Og det må vi så sandelig sige hun har gjort. Efter at hun, sammen med sin Lars, havde fået deres første barn Rasmus, overtog de først i 2014 en dejlig ejendom i Haunstrup, med plads til kaniner og kaninhop, både inde og ude. Den 10. august 2014 blev der holdt indflytterstævne i Haunstrup. Siden er det gået slag i slag, Lene og Lars er blevet gift, Rasmus har fået en lillebror, og ejendommen i Haustrup er blandt kaninhoppere døbt ”Haunstrup Hopcenter”. Og det er her Lene en gang ugentlig, på trods af skiftende arbejdstider og to små børn, afholder fællestræning. For det tog hende selvfølgelig ikke lang tid at overbevise en flok af de lokale piger og forældre om, at kaninhop er vejen frem. Og så er Lene for øvrigt stadig medlem af bestyrelsen i Skjern-Tarm, og foreningens hopansvarlige. Så der er gang i årets ildsjæl.


Senest opdateret: Søndag, 21. maj 2017 18:08