Hjem

Så er Køge foreningen i gang. PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Søndag, 09. oktober 2011 14:44

Vi er en nystartet forening, der er opstået som følge af at vi var en del i lokalområdet der havde lyst til at være mere sammen om vores fælles hobby, kaniner. Vi har allerede holdt flere fælles arrangementer med bl.a. dyrlæge foredrag og vi har holdt flere andre sociale arrangementer. 


Som vores vedtægter siger, er vores vigtigste opgave at fremme interessen for kaniner og avl med kaniner, hvadenten det er et enkelt dyr eller mange kaniner. Vi er både for små og store avlere, såvel nye som gamle. Vores forening består lige nu af 26 medlemmer, hvoraf en del er nye og unge og flere er gamle og garvede avlere. Vi er lige nu en kæmpe flok kvinder (en del er Køge høns) men vi hilser både mænd og kvinder velkommen i foreningen og håber at der vil komme både nye og gamle avlere med tiden, som bor i vores område. Vi ser på ingen vores nye forening som en konkurrent til eksisterende foreninger, men tværtimod, håber vi på et godt og langt samarbejde med eksisterende eller nye foreninger. Vi har allerede indgået et samarbejde med Sydsjælland Møn KAF, om at vi sammen holder en kaninbedømmelse den 23. oktober. 

Det er mig, Marianne Lunabjerg der har været med til at tage initiativ til at genåbne Køge og Omegn Kaninavlerforening og på den stiftende generalforsamling den 1. oktober, blev jeg også valgt til formand for 2 år, så der ligger en spændende opgave forude. Jeg takker for opbakning fra medlemmerne og deres tillid til mig som menneske og vil gøre mit bedste for at løse de opgaver som kommer og det ansvar det medfører.

Hermed følger betyrelsens sammensætning: 

Formand : Marianne Lunabjerg
Næstformand: Katarina Sandfeld Hæe
Kasser: Maria Gullestrup
Bestyrelsesmedlem: Mette Schrøder
Bestyrelsesmedlem: Linda Skalka

Suppleant: Karen Frederiksen
Suppleant : Cherie K. Lunabjerg

Revisor: Cherie K.Lunabjerg
Revisorsuppleant: Winnie Bøgh

Mange hilsner

Marianne Lunabjerg
Formand

Senest opdateret: Torsdag, 10. november 2011 14:12