EmailUdskrivExport ICS

Roskilde Dyrskue

Arrangementoplysninger

Arrangement:
Roskilde Dyrskue
Dato:
Fre, 27. maj 2022 - Søn, 29. maj 2022
Hvor:
Dyrskueudvalget
Kategori:
Udstilling
Created by:
Allan Larsen

Beskrivelse

Nu er det ved at være tid til kaninudstilling på Roskilde Dyrskue i dagene den 27. maj til den 29. maj. Tilmeldingen skal være Roskilde Dyrskue i hænde inden de fastsatte frister. Vi kan opfordre til at man tilmelder sig i god tid, da der kan være et stort pres på nettet den sidste dag.
Alle tilmeldinger skal foregå via hjemmesiden, ellers tillægges et gebyr på kr. 400,-.
Tilmelding sker primært på hjemmesiden: www.roskildedyrskue.dk. Dyrskuets adresse er: Roskilde Dyrskue, Fulbyvej 15, 4180 Sorø.
Tilmelding senest søndag den 1. maj. For sent modtagne tilmeldinger afvises af dyrskuet. Der er et tilmeldingsgebyr på 50 kr. pr. udstiller, derefter 60 kr. pr. katalognummer, som opkræves af dyrskuet.
Tilmelding skal indeholde klasse samt race/farve/variant. Tilmelding er bindende, og der må ikke efterfølgende foretages ombytninger.
Der præmieres i klasse D, L og M og der tildeles Sjællandspræmie til bedste han og særlige præmier til bedste hun, bedste hun med unger og bedste ungdyrsamling.
Derudover er der gruppevinderpokaler i hver gruppe samt en ungdomspokal. Øvrige præmier uddeles efter særlige regler. Når dyrene afleveres, skal blanket til dyrlægen sundhedserklæring) og korrekt udfyldte Anmeldelsesliste medbringes.
Da vi kører med udskrevne bedømmelseskort.
Der kan ikke forventes adgang til pladsen uden blanketten til dyrlægen. Blanketten kan hentes på dyrskuets hjemmeside. Ved aflevering betales desuden afgift til stambogen på 12 kr. pr. katalognummer (hun med unger undtaget). Dyrene møder på pladsen torsdag den 26. maj mellem kl. 15 og kl. 21.
Foder og vandtrug skal medbringes. Alle dyr skal gennem dyrlægekontrollen, inden de kommer ind på pladsen. Det gælder også hopkaniner.
Da det er blevet et stort og meget tidskrævende job at sælge dyr, har vi desværre måtte vælge dette fra. Man skal dog være meget velkommen til at sætte sine dyr til salg, men det kræver at avlerne selv gør dette, og vil være til stede.
HUSK: Kaninerne skal behandles på en etisk korrekt måde. Man må ikke tage kaniner i nakkeskindet, da dette dels ødelægger pelsen, og påføre kaninen store smerter. Hvis
dette ikke overholdes, kan det medføre karantæne eller bortvisning fra dyrskuet.
Lokalforeninger eller andre, der ønsker at skænke en præmie, bedes kontakte Inge Andersen på: iDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Tlf: 23 62 05 12.
HOP. Der vil blive arrangeret hopkonkurrencer i forbindelse med dyrskuet. Nærmere herom senere.


Sted

Location:
Dyrskueudvalget - Hjemmeside
Land:
Denmark
Copyright © 2022 Danmarks Kaninavlerforening. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.